Mondhygiënepraktijk Dentition Ridderkerk

De mondhygiënisten bij Mondhygiënepraktijk Dentition Ridderkerk

Onze mondhygiënisten zijn dagelijks aan het werk om te zorgen dat u comfortabel kunt leven en u zich geen zorgen hoeft te maken over problemen met uw gebit en tandvlees. Wij willen ervoor zorgen dat u zich prettig voelt, een gezonde mond draagt hieraan bij. De mondhygiënist Dentition richt zich dan ook op het voorkomen van tandvleesaandoeningen en gaatjes (cariës) in tanden en kiezen. Dit doen wij door ons te focussen op een aantal taken die hiertoe tot dienen.

Onze taken

Het team van Dentition Ridderkerk

Klik hier voor onze medewerkers. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor u indien nodig. Of u nu komt voor een uitgebreide behandeling of voor een kennismaking. Maar ook als u een korte afspraak maakt voor een "mondcheck" is dit geen probleem. Wij als mondcoach willen de mogelijkheid bieden uw mondgezondheid op een goed niveau te krijgen. Dit kan via verschillende benaderingen. Soms geeft goede voorlichting en meer inzicht en vertrouwen een duwtje in de juiste richting. Denk aan angst voor de tandarts, schaamte of pijn. Wij kunnen iets voor u betekenen.

Waarom naar de mondhygiënist

Iedereen wil een gezonde en schone mond voor de rest van hun leven. Hiervoor zijn er veel dingen die u thuis kan doen om te helpen: goed uw tanden poetsen, flossen of mondspoeling gebruiken. Toch komt bij mondhygiëne meer kijken dan u denkt. Hier komen wij van Dentition Ridderkerk te pas. Als specialisten op het gebied van preventieve mondzorg kunnen wij een extra vitale bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw mondgezondheid.

Maak een afspraak!

NVM

 
NVVPKRM

NEEM CONTACT OP

10 Meest voorkomende mondproblemen

Gaatjes voorkomen

Tips tegen gaatjes

Linkpartners

Adres:

Ridderhof 40 2981 ET, Ridderkerk

E-Mail Mondhygiënepraktijk Dentition

 

Telefoon:

0180 - 417847

KvK nummer:
24462058

 
HomeDe MondhygiënistAfspraak makenDe behandelingLinksNieuwsFoldersContact

 

Google maps Dentition

Dentition

Durf te lachen!

Maak een afspraak

Sitemap

Dentition - dé mondhygiënist van Ridderkerk